#11770 NORM 1.75-fi: Battery charge led fails to light after a full discharge

Zarro Boogs per Child bugtracker at laptop.org
Fri Apr 20 19:08:12 EDT 2012

#11770: Battery charge led fails to light after a full discharge
           Reporter:  garycmartin          |       Owner:  rsmith                           
               Type:  defect               |      Status:  new                              
           Priority:  normal               |   Milestone:  1.75-firmware                    
          Component:  embedded controller  |     Version:  Development build as of this date
         Resolution:                       |    Keywords:                                   
        Next_action:  diagnose             |    Verified:  0                                
Deployment_affected:                       |   Blockedby:                                   
           Blocking:                       |  

Comment(by garycmartin):

 Replying to [comment:10 rsmith]:
 > Replying to [comment:9 garycmartin]:
 > > Replying to [comment:8 rsmith]:
 > > > Gary,
 > > >
 > > > Do you still have the power-logs (the files in /home/olpc/power-
 logs) from your machine or have you reflashed?  If you still have them
 then please send them to me (richard at latpop.org). (or attach them to the
 > >
 > > Sorry no, reflashed both yesterday to 12.1.0 build 7. I'll try and
 remember to grab the logs at end of today.
 > Only get the logs after you have duplicated the problem.  Did we
 establish if you have the ability to get an EC serial log?   We have not
 had any luck duplicating your exact problem.

 Hi Richard, only just seen the no charging LED case again today (after
 having not seen a case of it this week), I've booted up and zipped up the
 content of /home/olpc/power-logs and attached to this ticket.

Ticket URL: <http://dev.laptop.org/ticket/11770#comment:11>
One Laptop Per Child <http://laptop.org/>
OLPC bug tracking system

More information about the Bugs mailing list