#9158 HIGH Not Tri: 2610 - Can't play Video (Movie)

Zarro Boogs per Child bugtracker at laptop.org
Tue Dec 30 00:46:35 EST 2008

#9158: 2610 - Can't play Video (Movie)
 Reporter:  mikus            |                 Owner:  jg                               
     Type:  defect           |                Status:  new                              
 Priority:  high             |             Milestone:  Not Triaged                      
Component:  x window system  |               Version:  Development build as of this date
 Keywords:  F10              |           Next_action:  never set                        
 Verified:  0                |   Deployment_affected:                                   
Blockedby:                   |              Blocking:                                   
 Accessed 'olpc_episode4.ogg' with Browse - it appeared to invoke something
 to show that movie, but no picture was shown, nor was there any audio
 output.  Then accessed 'comedymovie.avi' with (statically linked) MPlayer.
 Its audio was output, but its video screen remained featureless (no

 Reinstalled earlier Joyride builds and retried the same thing.  On
 Joyride-2602 Browse showed its movie, and MPlayer showed its movie.  (In
 other words, things still worked as they should.)  On Joyride-2604 both
 Browse and MPlayer failed the same way they did on Joyride-2610.

Ticket URL: <http://dev.laptop.org/ticket/9158>
One Laptop Per Child <http://laptop.org/>
OLPC bug tracking system

More information about the Bugs mailing list