Problem creating .xo bundle

Art Hunkins abhunkin at uncg.edu
Tue Jun 23 15:44:23 EDT 2009


I did create my MANIFEST manually; I don't see anything awry or missing.

I note that the MANIFEST you reference doesn't include MANIFEST among the 
files listed.

Is setup.py actually required either?

Art Hunkins

----- Original Message ----- 
From: "Gary C Martin" <gary at garycmartin.com>
To: "Art Hunkins" <abhunkin at uncg.edu>
Cc: <devel at lists.laptop.org>; <walter.bender at gmail.com>
Sent: Tuesday, June 23, 2009 1:38 PM
Subject: Re: Problem creating .xo bundle


> On 23 Jun 2009, at 17:28, Art Hunkins wrote:
>
>> Thanks for the reply, Gary (Aaron as well!)
>>
>> Yes, execute permissions are set correctly for setup.py.
>>
>> My setup.py file reads exactly the same as yours.
>>
>> I'm still getting the same problemmatic results as below.
>>
>> I'm developing largely on the XO itself, with help from my Windows  (XP) 
>> computer and some thumb drives. I'm using the XO's builtin nano  editor.
>>
>> My XO build is 802, with Q2E41 firmware. As I recall, I'm working  with a 
>> developer key, FWIW.
>>
>> Any further ideas?
>
> Hmmm. Best I have is... If you manually created your MANIFEST (I'm  lazy, 
> I usually just ./setup.py fix_manifest and give it a quick look  for 
> junk), is it possible that it now contains a reference to a  missing file 
> name or directory path leading to your error? Here's a  recent MANIFEST 
> for the Physics Activity incase looking at another  example helps:
>
> http://git.sugarlabs.org/projects/physics/repos/mainline/blobs/master/MANIFEST
>
> Regards,
> --Gary
> 



More information about the Devel mailing list