#11770 NORM Not Tri: Battery charge led fails to light after a full discharge

Zarro Boogs per Child bugtracker at laptop.org
Wed Apr 11 10:08:09 EDT 2012

#11770: Battery charge led fails to light after a full discharge
 Reporter:  garycmartin   |                 Owner:                                   
     Type:  defect        |                Status:  new                              
 Priority:  normal        |             Milestone:  Not Triaged                      
Component:  not assigned  |               Version:  Development build as of this date
 Keywords:                |           Next_action:  never set                        
 Verified:  0             |   Deployment_affected:                                   
Blockedby:                |              Blocking:                                   
 After allowing the laptop to fully discharge and power off, the battery
 charging indicator  led fails to light to indicate charging once
 reconnected to the mains power. This usually leads me to swap power
 charges and rout around the mains socket to check if I have the correct
 lead and everything is plugged in securely. The led only begins responding
 correctly once you switch on the laptop, it is then fine until the next
 full discharge cycle. I've seen this at least three times so far, possibly
 once on a recent but earlier build.

 12.1.0 build 6 on an XO-1.75 (HS keyboard, touchscreen layer) Firmware

Ticket URL: <http://dev.laptop.org/ticket/11770>
One Laptop Per Child <http://laptop.org/>
OLPC bug tracking system

More information about the Bugs mailing list